2021 Best China Laser Equipment Manufacturer, looking for wholesalers, agents all over the world.

Produk

Mesin Penanda Laser Fiber Handheld

Desain pamisah, gampang digawa, aplikasi fleksibel.
Sumber laser kualitas dhuwur, kualitas titik apik, Kapadhetan daya optik seragam, daya optik output stabil, ora bocor cahya, anti-refleksi dhuwur.
Nggunakake galvanometer mindhai kacepetan dhuwur, ukuran cilik, kacepetan cepet, stabilitas apik.
Gampang operate, gampang digunakake.
Cocog kanggo paling bahan non-logam karya engraving lan menehi tandha


Rincian

Tag

Cilik lan fleksibel, dirancang kanggo ngatasi masalah laser menehi bagean gedhe ana.Kabèh mesin lan ukuran kothak host komputer, cilik lan trep, bisa genggem kanggo operasi, ing sembarang arah ing bagean mechanical gedhe kanggo menehi laser, cocok banget kanggo operasi Processing individu.

Deskripsi Produk

1. Sistem scanning laser kualitas dhuwur ndadekake kacepetan menehi cepet.
2.Adopt generator serat majeng, wektu urip bisa nganti 100.000 jam.
3. High Precision Re-posisi tliti punika 0.003mm.
4. Iku lingkungan-nglindhungi lan hemat energi, konsumsi daya wis suda dening 3-10 kaping dibandhingake YAG laser.Nggunakake biaya pancen murah.
5. Mesin serat laser menehi tandha bebas pangopènan, meh ora ana bagean sing kudu diganti sawise nggunakake jangka panjang.
6.Serat laser menehi mesin gampang banget kanggo nggunakake, lan malah wong seger bisa nggunakake uga.

Parameter produk

Mesin Laser Marking Handheld

Jinis Mesin Tandha Laser TS2020
daya 20W / 30W / 50W
Merk Laser Kab Raycus (Maxphotonics/IPG Opsional)
Area Marking 110mm * 110mm
Area Marking Pilihan 110mm * 110mm / 150mm * 150mm / 200mm * 200mm
Marking Depth 0,5 mm
Kacepetan Marking 7000mm/s
Jembar Garis Minimal 0,012 mm
Karakter Minimal 0,15 mm
Precision bola-bali ±0,003 mm
Umur-umur saka Modul Laser Serat 100 000 jam
Kualitas Beam M2 <1.5
Diameter Titik Fokus <0,01 mm
Daya Output saka Laser 10% ~ 100% terus-terusan kanggo diatur
Lingkungan Operasi Sistem Windows XP / W7–32/64bits / W8–32/64bits
Mode pendinginan Pendinginan udara–Dibangun ing
Suhu Lingkungan Operasi 15~35
Daya Input 220V / 50HZ / fase tunggal utawa 110V / 60HZ / fase tunggal
Kebutuhan Daya <400W
Antarmuka Komunikasi USB
Ukuran Paket 720mm x 460mm x 660mm
Bobot reged 65KG


Detail Produk

QQ截图20210608112425 QQ截图20210608112439

Sample Show

fly laser menehi mesin

 

Entuk Kutipan

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
Obrolan Online WhatsApp!