2021 Best China Laser Equipment Manufacturer, looking for wholesalers, agents all over the world.

Produk

Mesin Tandha Laser Serat TS2020

Metal (kalebu logam langka) kayata baja, titanium, tembaga etc, lan sawetara nonmetal kayata nilon, tombol cahya, ABS, PVC, PES, iki digunakake digunakake ing industri jam, industri jamur, piranti Hardware, perhiasan, bitmap menehi tandha, komponen elektronik, produk listrik, industri IT, suku cadang mobil, piranti logam, instrumen akurat, saiki lan adornment, Instrumen medis, peralatan listrik voltase dhuwur utawa kurang, lsp.


Rincian

Tag

Mesin Split Marking 01

Mesin Split Marking 02

Mesin Split Marking_03

 

Jinis Mesin Tandha Laser TS2020
daya 20W / 30W / 50W
Merk Laser Kab Raycus (Maxphotonics/IPG Opsional)
Area Marking 110mm * 110mm
Area Marking Pilihan 110mm * 110mm / 150mm * 150mm / 200mm * 200mm
Marking Depth 0,5 mm
Kacepetan Marking 7000mm/s
Jembar Garis Minimal 0,012 mm
Karakter Minimal 0,15 mm
Precision bola-bali ±0,003 mm
Umur-umur saka Modul Laser Serat 100 000 jam
Kualitas Beam M2 <1.5
Diameter Titik Fokus <0,01 mm
Daya Output saka Laser 10% ~ 100% terus-terusan kanggo diatur
Lingkungan Operasi Sistem Windows XP / W7–32/64bits / W8–32/64bits
Mode pendinginan Pendinginan udara–Dibangun ing
Suhu Lingkungan Operasi 15~35
Daya Input 220V / 50HZ / fase tunggal utawa 110V / 60HZ / fase tunggal
Kebutuhan Daya <400W
Antarmuka Komunikasi USB
Ukuran Paket 720mm x 460mm x 660mm
Bobot reged 65KG
Opsional (Ora gratis) Piranti Rotary, Meja Obah, Otomatisasi khusus liyane

Parameter ing ndhuwur adhedhasar obyek fisik sing bakal ditindakake, ukuran nyata bisa uga ana kesalahan, catheten.
 Mesin Split Marking_04

Mesin Split Marking_05

Kaluwihan produk

 

1: Umur luwih saka 100.000 jam.

2: 2 nganti 5 kaping luwih produktif tinimbang mesin laser engraving utawa tandha laser konvensional.

3: sistem scanning galvanometer kualitas dhuwur.

4: daya output stabil, mode optik apik, kualitas beam banget.

5: Kacepetan menehi tandha, efisiensi dhuwur, presisi dhuwur.6: Papan kontrol profesional lan piranti lunak menehi tandha.

 

Aplikasi

 

Bahan:

Metallic (emas, perak, tembaga, paduan, baja, stainless steel) lan non-logam (plastik: plastik rekayasa lan plastik keras, lsp.).Digunakake kanggo komponen elektronik, sirkuit terpadu, komunikasi seluler, instrumen presisi, jam tangan lan jam kaca, keyboard komputer, tuku instrumen, tuku produk, suku cadang otomotif, tombol plastik, aksesoris pipa, produk sanitasi, pipa PVC, peralatan medis, botol kemasan. lan liya-liyane.

Industri:

Perhiasan, keypad ponsel, suku cadang mobil, komponen elektronik, peralatan listrik lan elektronik, peralatan komunikasi, produk kebersihan, tombol, peralatan pawon, peralatan sanitasi, Alat tukang logam, piso, kacamata, jam, peralatan masak, produk stainless steel, lsp.

Mesin Split Marking07

Foto asli produk

Mesin Split Marking_14

 

Entuk Kutipan

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
Obrolan Online WhatsApp!