With the chareacteristics of flexible operation and easy to use,it can weld the workpiece at any position and any angle,which is suitable for 
spot welding of various complicated welds and various equipment.

What We Offer

Naha milih AS

kaunggulan urang

  • pangalaman éksténsif

    Kusabab 2006, urang geus supplying dunya kalayan produk laser engraver kualitas luhur. Dinten, urang ogé nyadiakeun sagala rupa mesin sarta jasa anu minuhan ekspektasi konsumén urang 'laser ukiran sarta laser nyirian.
  • Kualitas ti ngawitan nepi ka rengse

    Kami dedicated ka nyadiakeun kualitas mutlak ka sadaya konsumén urang, ti individu ka leuwih perusahaan. Perkara teu naon make engraver laser urang jeung laser nyirian solusi pikeun, anjeun moal kaduhung.
  • Karyawan nu terus dilatih dina kaamanan

    Tim badag, ngalaman, jeung ramah kami geus terus dilatih pikeun cocog standar kaamanan industri. Unggal salah sahiji urang ngajadikeun pastikeun mastikeun turutan produk kaamanan measures.All ogé bakal diuji mastikeun saméméh ninggalkeun pabrik urang.
  • Urang ngagunakeun téhnologi pikeun ngalakukeun pakasaban leuwih éfisién

    Élmu jeung téhnologi nu gaya produktif primér. Karya urang gumantung kana téhnologi inovatif kami nganggo salila siklus produksi. Ieu konci pikeun kapuasan customer kalawan kualitas luhur produk urang.

    Siap diajar?

    Nothing beats seeing the end result in person. See if an Gold Mark laser machine is right for you by getting a brochure with laser engraved samples.
    Meunangkeun Free brosur jeung Sampel
    WhatsApp Online Chat!