2021 Best China Laser Equipment Manufacturer, looking for wholesalers, agents all over the world.
TS3015 motong laser serat
mesin las laser
mesin beberesih laser
Serat pamisah laser nyirian mesin

Tentang Kami

Jinan Emas Tandaan CNC Mesin Co., Ltd.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd. nyaéta perusahaan industri téknologi tinggi khusus dina panalungtikan, manufaktur sareng ngajual mesin sapertos kieu: Pengukir Laser, Mesin Nyirian Serat Laser, Router CNC.Produk geus loba dipaké dina dewan iklan, karajinan jeung molding, arsitéktur, segel, labél, woodcutting jeung ukiran, hiasan stonework, motong kulit, industri garment, jeung saterusna.Dina dasar nyerep téknologi canggih internasional, kami nyayogikeun para klien produksi anu paling maju sareng jasa saatos jual anu sampurna.Dina taun anyar, produk urang geus dijual teu ukur di Cina, tapi ogé sajauh Asia Tenggara, Wétan Tengah, Eropa, Amérika Kidul jeung pasar luar negeri lianna.

maca deui

Jenis Parabot Laser

Sampel Video
X
pabrik01
pabrik02
2
1
Kaunggulan tina mesin beberesih laser dibandingkeun mesin beberesih tradisional

Kaunggulan tina mesin beberesih laser dibandingkeun mesin beberesih tradisional

Sababaraha mesin beberesih industri tradisional bakal ngabalukarkeun karuksakan objék dina prosés meresihan objék, sababaraha boga watesan nu tangtu, sarta sababaraha gaduh polusi lingkungan serius.Janten naon kaunggulan mesin beberesih laser tibatan beberesih tradisional kuring ...
Naha anjeun masih ngagunakeun téknik beberesih tradisional?

Naha anjeun masih ngagunakeun téknik beberesih tradisional?

Mesin beberesih laser sacara efektif ngaleungitkeun kantétan atanapi palapis permukaan dina permukaan obyék beberesih kalayan gancang, ku kituna pikeun ngahontal prosés anu bersih.Téknologi anyar dumasar kana pangaruh interaksi antara laser sareng zat.Beda jeung tradisi...
Naha mesin las laser handheld populer pisan?

Naha mesin las laser handheld populer pisan?

Mesin las laser genggam ngagentos jalur optik tetep sareng bedil las genggam, las genggam, fleksibel sareng merenah, jarak las anu langkung panjang, ngatasi watesan rohangan workbench sareng henteu tiasa dianggo nalika ukuran workpiece henteu seragam sareng henteu tiasa...
Naha mesin las laser jadi populér?

Naha mesin las laser jadi populér?

mesin las laser dipaké dina widang las, sarta éta salah sahiji aspék penting tina aplikasi téhnologi processing bahan laser.Numutkeun mode kerja na, éta bisa dibagi kana mesin las kapang laser, mesin las laser otomatis, hiji ...
Chat Online WhatsApp!