2021 Best China Laser Equipment Manufacturer, looking for wholesalers, agents all over the world.
TS3015 motong laser serat
mesin las laser
mesin beberesih laser
Serat pamisah laser nyirian mesin

Tentang Kami

Jinan Emas Tandaan CNC Mesin Co., Ltd.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan industri téknologi tinggi khusus dina nalungtik, manufaktur sareng ngajual mesin sapertos kieu: Pengukir Laser, Mesin Nyirian Serat Laser, Router CNC.Produk geus loba dipaké dina dewan iklan, karajinan jeung molding, arsitéktur, segel, labél, woodcutting jeung ukiran, hiasan stonework, motong kulit, industri garment, jeung saterusna.Dina dasar nyerep téknologi canggih internasional, kami nyayogikeun para klien produksi anu paling maju sareng jasa saatos jual anu sampurna.Dina taun anyar, produk urang geus dijual teu ukur di Cina, tapi ogé sajauh Asia Tenggara, Wétan Tengah, Eropa, Amérika Kidul jeung pasar luar negeri lianna.

maca deui

Jenis Parabot Laser

Sampel Video
X
pabrik01
pabrik02
2
1
mesin beberesih laser ngajadikeun karya leuwih merenah

mesin beberesih laser ngajadikeun karya leuwih merenah

Mesin beberesih tradisional gede pisan, hese ngalih ka tempat anu sanés damel saatos posisina disetel.Gaya anyar mesin beberesih serat laser handheld portabel, kalayan ukuran anu hampang, operasi gampang, beberesih kakuatan tinggi, non-kontak, fitur non-polusi, pikeun beusi tuang, baja karbon ...
Naha anjeun terang kauntungan tina mesin motong laser serat pipa?

Naha anjeun terang kauntungan tina mesin motong laser serat pipa?

Sakumaha urang terang, téknologi anyar naon waé bakal dibarengan ku pamekaran énggal ti mimiti munculna ka masarakat.Lamun téhnologi anyar hayang megatkeun tradisi, éta kudu boga kaunggulan unik na, jadi naon kaunggulan tina mesin motong laser?1. Kalenturan Mesin motong pipa serat laser tiasa ...
Naha anjeun leres-leres terang mesin motong serat laser?

Naha anjeun leres-leres terang mesin motong serat laser?

Dina jaman perkembangan anu pesat ieu, sababaraha téknologi anyar parantos muncul.Téknologi motong laser mangrupikeun hal anu penting.Salaku salah sahiji alat inti parabot manufaktur tinggi-tungtung, serat mesin motong laser ieu favored di pasar kusabab kaunggulan na.Aya rupa-rupa jinis ...
Kauntungannana Portable Handheld Serat Laser Mesin beberesih

Kauntungannana Portable Handheld Serat Laser Mesin beberesih

Mesin beberesih industri tradisional kadang bakal ngaruksak bahan dina prosés meresihan objék.Sareng sababaraha gaduh watesan anu tangtu, sareng anu sanésna gaduh polusi lingkungan anu serius.Pikeun ngabéréskeun masalah sesah ieu, mesin beberesih laser dilahirkeun!Jadi naon adva ...
Chat Online WhatsApp!