produk

Laser nyirian Mesin TS2020

Desain Split, gampang pikeun ngalaksanakeun, aplikasi fléksibel.
-Kualitas luhur sumber laser, kualitas titik alus, seragam dénsitas kakuatan optik, kakuatan optik kaluaran stabil, henteu leakage lampu, tinggi anti réfléksi.
Ngagunakeun-speed tinggi scanning galvanometer, ukuranana leutik, speed gancang, stabilitas alus.
Gampang beroperasi, gampang ngagunakeun.
Cocog jeung paling ukiran bahan non-logam sarta nyirian karya


  • FOB Harga: FOB Harga US $ 0,5 - 99,999 / Potongan
  • FOB Harga: Min.Order kuantitas 1 Potongan / potongan
  • FOB Harga: Supply Kamampuhan 50 Potongan / Potongan per Bulan

kawincikan nepi ka bubuk leutikna

tags

Small and flexible, designed to solve the problem of laser marking of existing large parts. The whole machine and the size of the computer host box, small and convenient, can be handheld for operations, in any direction on large mechanical parts for laser marking, very suitable for individual processing operations.

Product Description

1. High quality laser scanning system makes the marking speed fast.
2.Adopt advanced fiber generator, the life time could up to 100,000 hours.
3.High Precision Re-position precision is 0.003mm.
4.It is environment-protecting and energy-saving, power consumption is reduced by 3-10 times compared with YAG laser. Using cost is really cheap.
5.The fiber laser marking machine is maintenance-free, there is almost no any parts need to change after long term use.
6.The fiber laser marking machine is very easy to use, and even the fresh man can use it well.

Parameter produk

Handheld Laser Marking Machine

ngetik Laser nyirian Mesin TS2020
kakuatan 20W / 30W / 50W
laser Brand Raycus (Maxphotonics / IPG Alus)
nyirian Area 110mm * 110mm
Pilihan nyirian Area 110mm * 110mm / 150mm * 150mm / 200mm * 200mm
nyirian Jerona 0.5mm
Speed ​​nyirian 7000mm / s
Lebar garis minimum 0,012mm
Aksara minimum 0.15mm
terus-terusan Precision ± 0,003mm
Kahirupan-bentang tina Serat laser Module 100 000hours
beam Quality M2 <1,5
Spot fokus diaméterna <0.01mm
Power kaluaran laser 10% ~ 100% terus bisa disaluyukeun
Sistim Lingkungan Operasi Windows XP / W7-32 / 64bits / W8-32 / 64bits
cooling Mode Hawa cooling Panyungsi-di-
Hawa tina Operasi Lingkungan 15~ 35
kakuatan Input 220V / 50HZ / fase tunggal atawa 110V / 60HZ / fase tunggal
kakuatan sarat <400W
Interface komunikasi USB
pakét Diménsi 720mm x 460mm x 660mm
Beurat kotor 65KG


Product Details

QQ截图20210608112425 QQ截图20210608112439

Sampel Tembongkeun

ngapung laser nyirian mesin

 

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!