Nyheder

Hvorfor vælger du Co2 lasergraverings- og skæremaskine?

Princippet for lasergravering er, at laserstrålen transmitteres og fokuseres på materialets overflade af den optiske mekanisme, og materialet ved aktionspunktet for laserstrålen med høj energitæthed fordampes hurtigt for at danne gruber.Brug computeren til at styre xy-konsollen til at drive laserhovedet til at flytte og styre laserkontakten efter behov.Billedinformationen, der behandles af softwaren, er blevet gemt på computeren på en bestemt måde.Når informationen læses fra computeren i rækkefølge, vil laserhovedet bevæge sig langs Scanningssporet scannes frem og tilbage linje for linje fra venstre mod højre og top til bund.Når et "1"-punkt scannes, tændes laseren, og når et "0"-punkt scannes, slukkes laseren.Computeren gemmer information binært, hvilket falder sammen med laserswitchens to tilstande.

 

nyheder
nyheder 1
  • Ø Fordele:

1. Bredt udvalg: kuldioxidlaser kan gravere og skære næsten ethvert ikke-metallisk materiale.Og det er billigt!

2. Sikker og pålidelig: berøringsfri behandling vil ikke forårsage mekanisk ekstrudering eller mekanisk belastning af materialet.Ingen "knivmærker", ingen skade på overfladen af ​​emnet;ingen deformation af materialet;

3. Præcis og omhyggelig: bearbejdningsnøjagtigheden kan nå 0,02 mm;

4. Besparelse og miljøbeskyttelse: diameteren af ​​strålen og stedet er lille, generelt mindre end 0,5 mm;skæreprocessen sparer materialer og er sikker og hygiejnisk;

5. Konsekvent effekt: Sørg for, at behandlingseffekten af ​​samme batch er fuldstændig konsistent.

6. Høj hastighed og hurtig: højhastighedsgravering og skæring kan udføres med det samme i henhold tilmønsteroutput fra computeren.

7. Lave omkostninger: ikke begrænset af antallet af behandlinger, for små batchbehandlingstjenester er laserbehandling billigere.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd.er en højteknologisk industrivirksomhed, der er specialiseret i forskning, fremstilling og salg af maskinerne som følger: Lasergravør, fiberlasermærkemaskine, CNC-router.Produkterne er blevet meget brugt i reklametavler, kunsthåndværk og støbning, arkitektur, segl, etiket, træskæring og gravering, stenværksdekoration, læderskæring, beklædningsindustrien og så videre.På grundlag af at absorbere den internationale avancerede teknologi giver vi kunderne den mest avancerede produktion og perfekt eftersalgsservice.I de seneste år er vores produkter blevet solgt ikke kun i Kina, men også så langt som til Sydøstasien, Mellemøsten, Europa, Sydamerika og andre oversøiske markeder.

Email:   cathy@goldmarklaser.com

WeCha/WhatsApp: +8615589979166


Indlægstid: 16. august 2022