Tala Fou

Iloiloga o mea e aʻafia ai le lelei o le tipiina o le fiber laser cutting machine

masini tipi leisa fibere mafai ona nofoia se tulaga taua i le alamanuia tipi, ma lona tulaga maualuga o le tipiina aafiaga e fesootai tuusao.I le gaosiga moni o le gaosiga, o le lelei o le masini tipi leisa e i ai se aafiaga tele i luga o le aafiaga tipi, e ui lava o le faatinoga o le masini tipi leisa e matua lelei lava, ae ina ia atoatoa ma stably taʻalo lona tulaga aoga, e tatau ona tatou malamalama po o le a le mea taua. o loʻo aʻafia ai le lelei o le tipiina o le fiber laser cutting machine, o loʻo mulimuli maiFaailoga Auroe vaai.

Iloiloga o mea e aʻafia ai le lelei o le tipiina o le fiber laser cutting machine

Malosi o le laser o vaega e tolu (nofoaga ova, nofoaga e leai se faaletonu, nofoaga o lo'o tautau)

1. Ova le afi: pe a tele le malosi o le laser, e mafua ai le tele o le vevela, ina ia sili atu le faʻafefeteina o le mea faigaluega nai lo le tele o le maualuga o le ea e mafai ona tuliesea, o le uʻamea uʻamea e le faʻafefeina e le. tafega o le ea ma maua ai le soona mu.

2. Sone e leai se faaletonu: o lona uiga, o le malosiaga laser o loʻo i le tulaga saʻo, o le taimi lea e lelei le aʻafiaga o le tipi, e taʻua o le sone e leai se faaletonu.

3. Fa'atautau vaega slag: pe a la'ititi tele le mana leisa, le lava le vevela, o le latalata i le pito i lalo o le vevela oloa liusua e maualalo, ma sili atu le viscosity, ma o lea ua le mafai ona felafoa'iina e le maualuga o le ea ma e tumau i le pito i lalo ole mea tipi e maua ai le ma'a tautau.I tulaga ogaoga e le mafai ona tipiina e fai ai se kerf.

Iloiloga o mea e aʻafia ai le lelei o le tipiina o le fiber laser cutting machine1

Fa'atonuga lelei le fa'amasinoina o le masini tipiina leisa

O le tipiina o le mafiafia o le sili atu i le 2mm ipu leisa tipi, o le tufatufaina atu o le roughness o le pito tipi e le tutusa, fesuisuiai lautele i luga o le itu mafiafia, ma ona suiga tulaga e lua uiga.

1, o le foliga o le tipi tipi e vaevaeina i ni vaega eseese se lua.O le vaega pito i luga e mafolafola ma lamolemole, o le tipi tipi e mama ma lelei, ma o le tau talatala e laʻititi;o le vaega pito i lalo o le tipi tipi o loʻo faʻaleagaina, o le pito i luga e le tutusa, ma o le tau roughness e tele.O le vaega pito i luga o loʻo i ai uiga o le gaioiga tuusaʻo o le laisa leisa, ae o le vaega pito i lalo o loʻo i ai uiga o le sasaina o uʻamea.

E tusa lava pe faʻaauau le tipiina o le laser, poʻo le tipiina o le laser, o le tipiina o luga e faʻaalia ai e lua vaega o le pito i luga ma le pito i lalo, o le eseesega o le tipiina o le laser pulsed ma le pito i luga o le tipiina o taʻavale ma le faʻasolosolo o le fatu e iai se sootaga tutusa: o le maualuga o le taimi. , o le sili atu ona lelei o taʻavale, o le laʻititi foi lea o le tau o le talatala o luga.

2, o le roughness luga i le vaega pito i luga o le vaega tipi e tele lava toniga, e le suia i le maualuga;ao le vaega pito i lalo o le roughness luga e suia i le maualuga, o le latalata i le pito i lalo, o le sili atu lea o le taua o le filiga roughness luga.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd. o se atina'e fa'atekonolosi fa'apitoa fa'apitoa i su'esu'ega, gaosiga ma fa'atau atu masini e fa'apea: Laser Engraver, Fiber Laser Marking Machine, CNC Router.O oloa na faʻaaogaina lautele i le laupapa faʻasalalauga, galuega taulima ma faʻailoga, fausaga, faʻamaufaʻailoga, faʻailoga, fafie ma togitogiga, teuteuga maʻa, tipi paʻu, fale lavalava, ma isi.I luga o le faʻavae o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻavaomalo faavaomalo, matou te tuʻuina atu i tagata faʻatau le gaosiga sili ona maualuga ma le lelei atoatoa pe a uma le faʻatau atu.I tausaga talu ai nei, ua faʻatau atu a matou oloa e le gata i Saina, ae faʻapea foi i Asia i Sautesasae, Sasaʻe Tutotonu, Europa, Amerika i Saute ma isi Maketi i fafo.

Email:   cathy@goldmarklaser.com
WeCha/WhatsApp: +8615589979166


Taimi meli: Iuni-11-2021