2023 Best China Laser Equipment Manufacturer, looking for wholesalers, agents all over the world.

Makinë pastrimi me lazer

Makinë pastrimi me lazer

downloadLoadImg

 

 

1, Pastrimi në industrinë elektronike

Industria elektronike do të përdorë lazerin për të hequr oksidin, industria elektronike është e përshtatshme për përdorimin e lazerit për të hequr oksidin.Në bordin e qarkut para saldimit, kunjat përbërëse duhet të de-oksidohen plotësisht për të siguruar efektivitetin e kontaktit elektrik, në procesin e dekontaminimit gjithashtu nuk mund të dëmtojë kunjat.Pastrimi me lazer mund të plotësojë kërkesat e përdorimit, dhe me efikasitet të lartë, një kunj duhet të rrezatojë lazerin vetëm një herë.

Produkte të ngjashme të aplikimit:

Pastrues lazer me fibra dore me sistemin WSX

Makinë pastrimi me lazer me format të madh

Makinë dore për pastrimin me lazer me fibra me sistemin Ruida

Makinë pastrimi me lazer me pulsim

Makinë portative për pastrimin me lazer me fibra

 

2, për brazim dhe saldim për të bërë para-trajtim

Përgatitja e saldimit me lazer është një nga aplikimet e shumta të pastrimit me lazer që ndihmon në heqjen e metaleve me ngjyra dhe me ngjyra, lubrifikantëve dhe ndotësve të tjerë nga sipërfaqet metalike dhe alumini në përgatitje për saldim me cilësi të lartë.Gjithashtu siguron saldime të lëmuara dhe jo poroze me brumosje.

Produkte të ngjashme të aplikimit:

Pastrues lazer me fibra dore me sistemin WSX

Makinë pastrimi me lazer me format të madh

Makinë dore për pastrimin me lazer me fibra me sistemin Ruida

Makinë pastrimi me lazer me pulsim

Makinë portative për pastrimin me lazer me fibra

 

3, Pastrimi i mykut

Pastrimi i mykut të gomave gjatë prodhimit duhet të bëhet shpejt dhe me besueshmëri për të kursyer kohë joproduktive.Si metodë pastrimi lazer në dispozicion lidhje fibër optike dhe drita do të çojë në skajet e vdekur myk ose nuk është e lehtë për të pastruar pjesë të pastrimit, kështu që përdorimi i përshtatshëm dhe i përshtatshëm.

Produkte të ngjashme të aplikimit:

Pastrues lazer me fibra dore me sistemin WSX

Makinë pastrimi me lazer me format të madh

Makinë dore për pastrimin me lazer me fibra me sistemin Ruida

Makinë pastrimi me lazer me pulsim

Makinë portative për pastrimin me lazer me fibra

 

4, Pastrimi i bojës së vjetër të avionit

Avioni punon për një periudhë kohe, sipërfaqja e avionit kërkohet të rilyhet, atëherë duhet të gjeni një mënyrë për të hequr shtresën e vjetër të bojës, metoda tradicionale e pastrimit mekanik të bojës është e lehtë për të dëmtuar sipërfaqen metalike të avionit, duke sjellë rreziqe të fshehura në fluturimin e avionit.Përdorimi i makinës së pastrimit nuk do të dëmtojë sipërfaqen. 

Produkte të ngjashme të aplikimit:

Pastrues lazer me fibra dore me sistemin WSX

Makinë pastrimi me lazer me format të madh

Makinë dore për pastrimin me lazer me fibra me sistemin Ruida

Makinë pastrimi me lazer me pulsim

Makinë portative për pastrimin me lazer me fibra

 

5, Heqja lokale e veshjeve

Pastrimi me lazer mund të bëhet në industrinë e automobilave dhe në industri të tjera, të heqë veshjet dhe bojërat, duke ruajtur integritetin e materialit të nënshtresës.

Produkte të ngjashme të aplikimit:

Pastrues lazer me fibra dore me sistemin WSX

Makinë pastrimi me lazer me format të madh

Makinë dore për pastrimin me lazer me fibra me sistemin Ruida

Makinë pastrimi me lazer me pulsim

Makinë portative për pastrimin me lazer me fibra

 

Produkte të ngjashme


WhatsApp Online Chat!