2021 Best China Laser Equipment Manufacturer, looking for wholesalers, agents all over the world.
TS3015 prerje lazer me fibra
makinë saldimi me lazer
makinë pastrimi me lazer
Makinë për shënjimin e lazerit me fibër të ndarë

Rreth nesh

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd. është një ndërmarrje e industrisë së teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin, prodhimin dhe shitjen e makinerive si më poshtë: Gdhendësi me lazer, Makina e shënjimit me lazer me fibra, ruter CNC.Produktet janë përdorur gjerësisht në bordin e reklamave, artizanat dhe formimin, arkitekturën, vulën, etiketën, prerjen e drurit dhe gdhendjen, dekorimin e gurit, prerjen e lëkurës, industrinë e veshjeve etj.Mbi bazën e thithjes së teknologjisë së përparuar ndërkombëtare, ne u ofrojmë klientëve prodhimin më të avancuar dhe shërbimin e përsosur pas shitjes.Në vitet e fundit, produktet tona janë shitur jo vetëm në Kinë, por edhe deri në Azinë Juglindore, Lindjen e Mesme, Evropë, Amerikën e Jugut dhe tregje të tjera jashtë shtetit.

Lexo më shumë

Llojet e pajisjeve me lazer

Mostra e videove
X
fabrika01
fabrika02
2
1
Përparësitë e makinës së pastrimit me lazer në krahasim me makinën tradicionale të pastrimit

Përparësitë e makinës së pastrimit me lazer në krahasim me makinën tradicionale të pastrimit

Disa makineri tradicionale industriale të pastrimit do të shkaktojnë dëme në objekte gjatë procesit të pastrimit të objekteve, disa kanë kufizime të caktuara dhe disa kanë ndotje serioze mjedisore.Pra, cilat janë avantazhet e makinerive të pastrimit me lazer ndaj pastrimit tradicional tim...
A përdorni ende teknikat tradicionale të pastrimit?

A përdorni ende teknikat tradicionale të pastrimit?

Makina e pastrimit me lazer heq në mënyrë efektive ngjitjen ose veshjen e sipërfaqes në sipërfaqen e objektit të pastrimit me shpejtësi të lartë, në mënyrë që të arrihet një proces i pastër.Është një teknologji e re e bazuar në efektin e ndërveprimit ndërmjet lazerit dhe materies.Ndryshe nga tradita...
Pse makinat e saldimit me lazer janë kaq të njohura?

Pse makinat e saldimit me lazer janë kaq të njohura?

Makina e saldimit me lazer dore zëvendëson shtegun optik fiks me një pistoletë saldimi me saldim me dorë, distanca më e gjatë saldimi fleksibël dhe e përshtatshme kapërcen kufizimin e hapësirës së tavolinës së punës dhe nuk mund të përdoret kur madhësia e pjesës së punës nuk është uniforme dhe nuk mund të jetë...
Pse janë kaq të njohura makinat e saldimit me lazer?

Pse janë kaq të njohura makinat e saldimit me lazer?

Makina e saldimit me lazer përdoret në fushën e saldimit dhe është një nga aspektet e rëndësishme të aplikimit të teknologjisë së përpunimit të materialit lazer.Sipas mënyrës së tij të punës, ajo mund të ndahet në makinë saldimi me myk lazer, makinë saldimi automatik me lazer, një ...
WhatsApp Online Chat!