Tala Fou

Fiber leisa tipiina masini tausiga i aso taitasi

tausiga i aso uma ma puipuiga momasini tipi leisa fibere pei o le maualuga-powered meafaigaluega mamafa e taua tele, ona o se masini tipi leisa fiber e itiiti ifo i le sefulu afe tala e sili atu nai lo le selau o afe o tala, o lona faatinoga ei ai se aafiaga tuusao i le gaosiga o pisinisi, ae faaitiitia foi tau.O lo'o mulimuli maiFaailoga Auroia malamalama i le alava leisa tipiina masini iloiloga masani tausiga.

Fiber leisa tipiina masini tausiga i aso taitasi

1. E mana'omia uma ona fa'amama le laser ma le masini tipi leisa i aso uma ina ia fa'amama ma fa'amama.

2. Siaki pe mafai ona toe fa'afo'i le X, Y ma le Z axes o le masini i le tulaga o le fale, a le o lea, siaki e le'o fa'afesili le tulaga sui o le fale.

3. e mana'omia ona fa'amamāina le filifili fa'ameamea e toso ai le masini tipi leisa.

4. Fa'amama mea pipii i luga o le faamama o le ea fafo i le taimi e fa'amautinoa ai e lamolemole le ala ea.

5. E mana'omia ona fa'amamā fa'amama fa'a tipi leisa i le 1 itula o galuega, ma suia i masina ta'i 2-3.

6. Fa'amama le tioata taula'i, fa'asa'oloto le mata o le tioata mai mea o totoe, ma sui fa'atasi i le 2-3 masina.

7. Siaki le vevela o le vai malulu, o le vevela o le laser inlet e tatau ona tausia i le va o le 19 ℃-22 ℃.

8. Faʻamama le pefu i luga o le vai malulu ma faʻamago faʻamago vevela goto, ina ia mautinoa o le lelei o le faʻafefe o le vevela e tatau ona faʻamamāina mai le pefu.

9. Asiasia le tulaga galue o le voltage regulator i taimi uma ma mataʻituina pe o le mea e tuʻuina atu ma le gaosiga e masani ai.

10. Mataitu ma siaki pe o le ki o le faitotoa moli masini leisa e masani.

11. O le gas auxiliary o le gaosiga maualuga o le kasa, pe a faʻaaogaina le kesi, faʻalogo lelei i le siosiomaga ma le saogalemu o le tagata lava ia.

Fiber leisa tipitipi masini tausiga i aso taitasi1

O masini tipi leisa taʻitasi ua faʻapipiʻiina ma se "tausiga tusi lesona", le tele o tagata faʻaoga e le lava le gauai i ai.O meafaigaluega o loʻo i ai vaega faʻainisinia ma eletise o le olaga o meafaigaluega o le a aʻafia i le siosiomaga o loʻo siomia ai (sili atu le pefu, asu), ae faʻapea foʻi ma le matua, ma e oʻo lava i le toilalo.E le gata i lea, o le tausiga talafeagai o le siosiomaga o loʻo faʻataʻamilo i le fiber laser cutting machine e taua tele, i aso taʻitasi, vaiaso ma masina taʻitasi tausiga o meafaigaluega e tusa ai ma le "tausiga tusi lesona" i taimi uma (aveeseina o le pefu, faʻafefeteina), o le a faʻaitiitia lelei le aʻafiaga o le siosiomaga i luga o vaega, ina ia mafai ona latou tamomoe lelei ma leai ni faafitauli mo se taimi umi.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd. o se atina'e fa'atekonolosi fa'apitoa fa'apitoa i su'esu'ega, gaosiga ma fa'atau atu masini e fa'apea: Laser Engraver, Fiber Laser Marking Machine, CNC Router.O oloa na faʻaaogaina lautele i le laupapa faʻasalalauga, galuega taulima ma faʻailoga, fausaga, faʻamaufaʻailoga, faʻailoga, fafie ma togitogiga, teuteuga maʻa, tipi paʻu, fale lavalava, ma isi.I luga o le faʻavae o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻavaomalo faavaomalo, matou te tuʻuina atu i tagata faʻatau le gaosiga sili ona maualuga ma le lelei atoatoa pe a uma le faʻatau atu.I tausaga talu ai nei, ua faʻatau atu a matou oloa e le gata i Saina, ae faʻapea foi i Asia i Sautesasae, Sasaʻe Tutotonu, Europa, Amerika i Saute ma isi Maketi i fafo.

Email:   cathy@goldmarklaser.com
WeCha/WhatsApp: +8615589979166


Taimi meli: Iul-03-2021