With the chareacteristics of flexible operation and easy to use,it can weld the workpiece at any position and any angle,which is suitable for 
spot welding of various complicated welds and various equipment.

What We Offer

Apa PILIH US

Kaluwihan kita

  • ekstensif pengalaman

    Wiwit 2006, kita wis nyediakke donya karo produk laser pematung kualitas. Dina iki, kita uga nyedhiyani macem-macem mesin lan layanan sing ketemu pangarepan kita pelanggan 'laser engraving lan laser menehi.
  • Quality saka wiwitan rampung

    We are kebon nyediakake kualitas mutlak kabeh kita pelanggan, saka individu kanggo gedhe-gedhe perusahaan. Ana prakara apa sampeyan nggunakake pematung laser kita lan laser menehi solusi kanggo, kowe bakal ora Getun.
  • Karyawan sing ajeg dilatih ing safety

    tim ageng, experienced, lan loropaken kita wis saya dilatih kanggo cocog standar safety industri. Saben siji kita ndadekake manawa kanggo strictly tindakake produk safety measures.All uga bakal dites strictly sadurunge ninggalake pabrik kita.
  • Kita nggunakake teknologi kanggo proyek liyane irit

    Ilmu lan teknologi sing pasukan produktif utami. Kita karya gumantung ing teknologi inovatif digunakake sak produksi siklus. Iku tombol kanggo customer kepuasan karo kualitas produk kita.
  • Certificate Product

    bab kita bab kita

    Siap luwih akeh?

    Nothing beats seeing the end result in person. See if an Gold Mark laser machine is right for you by getting a brochure with laser engraved samples.
    Njaluk Free Brochure lan Sampel
    Tampilan Online Chat!