2021 Best China Laser Equipment Manufacturer, looking for wholesalers, agents all over the world.
TS3015 nglereni serat laser
mesin las laser
mesin reresik laser
Mesin tandha laser serat pamisah

Babagan awake dhewe

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan industri teknologi dhuwur khusus ing riset, manufaktur lan adol mesin kaya mangkene: Pengukir Laser, Mesin Penanda Laser Serat, Router CNC.Produk kasebut wis akeh digunakake ing papan iklan, kerajinan lan cetakan, arsitektur, segel, label, pemotongan kayu lan ukiran, dekorasi watu, pemotongan kulit, industri sandhangan, lan liya-liyane.Ing basis nyerep teknologi majeng internasional, kita nyedhiyani klien produksi paling majeng lan sampurna sawise-sale layanan.Ing taun-taun pungkasan, produk kita wis didol ora mung ing China, nanging uga nganti Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa, Amerika Selatan lan Pasar jaban rangkah liyane.

maca liyane

Jinis Peralatan Laser

Tuladha Video
X
pabrik01
pabrik02
2
1
Kaluwihan saka mesin reresik laser dibandhingake mesin reresik tradisional

Kaluwihan saka mesin reresik laser dibandhingake mesin reresik tradisional

Sawetara mesin reresik industri tradisional bakal nimbulaké karusakan kanggo obyek ing proses reresik obyek, sawetara duwe watesan tartamtu, lan sawetara duwe polusi lingkungan serius.Dadi apa kaluwihan mesin reresik laser tinimbang reresik tradisional aku ...
Apa sampeyan isih nggunakake teknik reresik tradisional?

Apa sampeyan isih nggunakake teknik reresik tradisional?

Mesin reresik laser kanthi efektif mbusak lampiran utawa lapisan permukaan ing permukaan obyek reresik kanthi cepet, supaya bisa entuk proses sing resik.Iku teknologi anyar adhedhasar efek interaksi antarane laser lan materi.Beda karo tradisi...
Napa mesin las laser genggam populer banget?

Napa mesin las laser genggam populer banget?

Mesin welding laser genggem ngganti jalur optik tetep kanthi gun welding genggaman welding genggam, fleksibel lan trep, jarak welding sing luwih dawa, ngatasi watesan ruang meja kerja lan ora bisa digunakake nalika ukuran benda kerja ora seragam lan ora bisa...
Apa mesin welding laser dadi populer?

Apa mesin welding laser dadi populer?

mesin welding laser digunakake ing lapangan welding, lan iku salah siji saka aspèk penting saka aplikasi saka teknologi Processing materi laser.Miturut mode kerja, bisa dipérang dadi mesin las cetakan laser, mesin las laser otomatis, lan ...
Obrolan Online WhatsApp!