2021 Best China Laser Equipment Manufacturer, looking for wholesalers, agents all over the world.
TS3015 nglereni serat laser
mesin las laser
mesin reresik laser
Mesin tandha laser serat pamisah

Babagan awake dhewe

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan industri teknologi dhuwur khusus kanggo riset, manufaktur lan adol mesin kaya mangkene: Pengukir Laser, Mesin Penanda Laser Serat, Router CNC.Produk kasebut wis akeh digunakake ing papan iklan, kerajinan lan cetakan, arsitektur, segel, label, pemotongan kayu lan ukiran, dekorasi watu, nglereni kulit, industri garmen, lan liya-liyane.Ing basis nyerep teknologi majeng internasional, kita nyedhiyani klien produksi paling majeng lan sampurna sawise-sale layanan.Ing taun-taun pungkasan, produk kita wis didol ora mung ing China, nanging uga nganti Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa, Amerika Selatan lan Pasar jaban rangkah liyane.

maca liyane

Jinis Peralatan Laser

Tuladha Video
X
pabrik01
pabrik02
2
1
Mesin reresik laser ndadekake karya luwih trep

Mesin reresik laser ndadekake karya luwih trep

Mesin reresik tradisional akeh banget, angel pindhah menyang papan liya kanggo nyambut gawe yen posisi wis disetel.Gaya anyar mesin pembersih laser serat genggam portabel, kanthi ukuran entheng, operasi gampang, reresik daya dhuwur, fitur non-kontak, non-polusi, kanggo wesi tuang, baja karbon ...
Apa sampeyan ngerti kauntungan saka mesin nglereni laser serat pipa?

Apa sampeyan ngerti kauntungan saka mesin nglereni laser serat pipa?

Kaya sing wis dingerteni, teknologi anyar apa wae bakal dibarengi karo pangembangan anyar wiwit tekane kanggo masarakat.Yen teknologi anyar pengin ngilangi tradisi kasebut, mesthine duwe kaluwihan unik, mula apa kaluwihan mesin pemotong laser?1. Fleksibilitas Mesin pemotong pipa laser serat bisa ...
Apa sampeyan ngerti mesin pemotong laser serat?

Apa sampeyan ngerti mesin pemotong laser serat?

Ing jaman perkembangan sing cepet iki, sawetara teknologi anyar wis muncul.teknologi nglereni laser iku siji utamané penting.Minangka salah siji saka piranti inti saka peralatan Manufaktur dhuwur-mburi, serat mesin nglereni laser di senengi ing pasar amarga saka sawijining kaluwihan.Ana macem-macem jinis ...
Kauntungan saka Mesin Pembersih Laser Serat Genggam Portabel

Kauntungan saka Mesin Pembersih Laser Serat Genggam Portabel

Mesin reresik industri tradisional kadhangkala bakal ngrusak bahan ing proses ngresiki obyek.Lan sawetara duwe watesan tartamtu, lan liyane duwe polusi lingkungan sing serius.Kanggo ngatasi masalah sing angel iki, mesin reresik laser lair!Dadi apa adva ...
Obrolan Online WhatsApp!