Kanthi karakteristik operasi sing fleksibel lan gampang digunakake, bisa ngelas benda kerja ing sembarang posisi lan sudut apa wae, sing cocog kanggo welding spot saka macem-macem las rumit lan macem-macem peralatan.

Apa sing Ditawarake

Apa PILIH US

Kaluwihan kita

  • ekstensif pengalaman

    Wiwit 2006, kita wis nyediakke donya karo produk laser pematung kualitas. Dina iki, kita uga nyedhiyani macem-macem mesin lan layanan sing ketemu pangarepan kita pelanggan 'laser engraving lan laser menehi.
  • Quality saka wiwitan rampung

    We are kebon nyediakake kualitas mutlak kabeh kita pelanggan, saka individu kanggo gedhe-gedhe perusahaan. Ana prakara apa sampeyan nggunakake pematung laser kita lan laser menehi solusi kanggo, kowe bakal ora Getun.
  • Karyawan sing ajeg dilatih ing safety

    tim ageng, experienced, lan loropaken kita wis saya dilatih kanggo cocog standar safety industri. Saben siji kita ndadekake manawa kanggo strictly tindakake produk safety measures.All uga bakal dites strictly sadurunge ninggalake pabrik kita.
  • Kita nggunakake teknologi kanggo proyek liyane irit

    Ilmu lan teknologi sing pasukan produktif utami. Kita karya gumantung ing teknologi inovatif digunakake sak produksi siklus. Iku tombol kanggo customer kepuasan karo kualitas produk kita.
  • Certificate Product

    bab kita bab kita
    • Friendess Electronic
    • hiwin1
    • ipg
    • raycus
    • yaskawa
    • reci
    • rd

    Siap luwih akeh?

    Ora ana sing ngalahake asil pungkasane bisa ditindakake. Deleng manawa mesin laser Gold Mark cocog kanggo sampeyan kanthi njupuk brosur kanthi conto laser sing diukir.
    Njaluk Free Brochure lan Sampel
    Tampilan Online Chat!