2021 Best China Laser Equipment Manufacturer, looking for wholesalers, agents all over the world.
TS3015 ласерско сечење влакна
машина за ласерско заварување
машина за ласерско чистење
Машина за ласерско обележување со сплит влакна

За нас

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd.

Jinan Gold Mark CNC Machinery Co., Ltd. е високотехнолошка индустриска компанија специјализирана за истражување, производство и продажба на машините како што следува: Ласерски гравер, машина за обележување на влакна со ласер, CNC рутер.Производите се широко користени во рекламна табла, занаети и обликување, архитектура, печат, етикета, сечење дрво и гравирање, украсување на камен, сечење кожа, индустрии за облека итн.Врз основа на апсорпција на меѓународната напредна технологија, на клиентите им обезбедуваме најнапредно производство и совршена услуга по продажбата.Во последниве години, нашите производи се продаваат не само во Кина, туку и до Југоисточна Азија, Блискиот Исток, Европа, Јужна Америка и други прекуокеански пазари.

Прочитај повеќе

Видови ласерска опрема

Примерок видеа
X
фабрика01
фабрика02
2
1
Предности на машината за ласерско чистење во споредба со традиционалната машина за чистење

Предности на машината за ласерско чистење во споредба со традиционалната машина за чистење

Некои традиционални индустриски машини за чистење ќе предизвикаат оштетување на предметите во процесот на чистење на предметите, некои имаат одредени ограничувања, а некои имаат сериозно загадување на животната средина.Па, кои се предностите на машините за ласерско чистење во однос на традиционалното ми...
Дали сè уште користите традиционални техники за чистење?

Дали сè уште користите традиционални техники за чистење?

Машината за ласерско чистење ефикасно го отстранува додатокот или површинскиот слој на површината на предметот за чистење со голема брзина, за да се постигне чист процес.Тоа е нова технологија базирана на ефектот на интеракција помеѓу ласерот и материјата.Различно од традиционалните...
Зошто рачните машини за ласерско заварување се толку популарни?

Зошто рачните машини за ласерско заварување се толку популарни?

Рачна машина за ласерско заварување заменете ја фиксната оптичка патека со рачен пиштол за заварување со рачно заварување, флексибилно и практично подолго растојание на заварување го надминува ограничувањето на просторот на работната маса и не може да се користи кога големината на работното парче не е униформа и не може да се ...
Зошто машините за ласерско заварување се толку популарни?

Зошто машините за ласерско заварување се толку популарни?

Машината за ласерско заварување се користи во областа на заварувањето и е еден од важните аспекти на примената на технологијата за обработка на ласерски материјали.Според неговиот режим на работа, може да се подели на машина за ласерско заварување калапи, автоматска машина за ласерско заварување, ...
WhatsApp онлајн разговор!